Sitemap   Print view  

TCC Technical Customer CareTCC Technical Customer Care

Home > Producten en diensten > Diverse kantoormachines

Diverse kantoormachines

Papiervernietigers

Bent u op zoek naar een vernietiger van uw documenten of opslagmedia, papiervernietigers geschikt voor zowel thuisgebruik als voor het zwaardere kantoorwerk, het vernietigen van uw
documenten, cd's, diskette, of zelfs een volledig archief? Dan bent u bij NVH aan het juiste adres.

Als authorized reseller van OLYMPIA, IDEAL en INTIMUS kunt u rekenen op een perfect advies van onze medewerkers die u dan ook met de juiste informatie en op uw maat het toestel aanbieden dat voldoet aan de eisen die u samen met NVH bepaalt.

Kom zeker een kijkje nemen in onze showroom en overtuig uzelf!

  

 

Rekenmachines

Bent u op zoek naar een rekentoestel, pocket, bureel-machine met of zonder telband, wetenschappelijk, dan bent u bij NVH aan het juiste adres.

Als authorized reseller van OLYMPIA, CASIO en TEXAS INSTRUMENTS kunt u rekenen op een perfect advies van onze medewerkers die u dan ook met de juiste informatie en op uw maat het toestel aanbieden dat voldoet aan de eisen die u samen met NVH bepaalt.

Kom zeker een kijkje nemen in onze showroom en overtuig uzelf nu!

Schrijfmachines

Bent u op zoek naar een schrijfmachine om uw kinderen te leren typen, of voor kantoorgebruik, dan bent u bij NVH aan het juiste adres.
Als authorized reseller van BROTHER kunt u rekenen op een perfect advies van onze medewerkers die u dan ook met de juiste informatie en op uw maat het toestel aanbieden dat voldoet aan de eisen die u samen met NVH bepaalt.

Kom zeker een kijkje nemen in onze showroom en overtuig uzelf!

Dicteersystemen

Bent u op zoek naar een dicteersysteem, digitaal, met cassettes of via pc, dan bent u bij NVH aan het juiste adres.dicteer

Als authorized reseller van OLYMPIA en OLYMPUS kunt u rekenen op een perfect advies van onze medewerkers die u dan ook met de juiste informatie en op uw maat het toestel aanbieden dat voldoet aan de eisen die u samen met NVH bepaalt.

Kom zeker een kijkje nemen in onze showroom en overtuig uzelf!

Letteringsystemen

Bent u op zoek naar een letteringsysteem op tape, zelf-klevend, kleur en weerbestendig, dan bent u bij NVH op het juiste adres.

Als authorized reseller van BROTHER en DYMO kunt u rekenen op een perfect advies van onze medewerkers die u dan ook met de juiste informatie en op uw maat het toestel aanbieden dat voldoet aan de eisen die u samen met NVH bepaalt.

Kom zeker een kijkje nemen in onze showroom en overtuig uzelf!

Maak zelf uw eigen stempels en bestel ze online

KLIK HIER IMPRESS

Tijdsregistratie

Bent u op zoek naar een gepast tijdsregistratie- of toegangsysteem, voor enkele of meerdere werk- nemers, vast of variabel uurschema, prikklok of
pc-systeem, dan bent u bij NVH aan het juiste adres.


Als authorized reseller van AMANO kunt u rekenen op een perfect advies van onze medewerkers die u dan ook met de juiste informatie en op uw maat het toestel aanbieden dat voldoet aan de eisen die u samen met NVH bepaalt.

Kom zeker een kijkje nemen in onze showroom en overtuig uzelf!

Paper Handling

Bent u op zoek naar een oplossing voor de verwerking van uw papierstroom met snijmachine, perforator, vouw- en nietmachine of omslagvul-machine, dan bent u bij NVH aan het juiste adres.


Als authorized reseller van IDEAL - NAGEL - RAPID - PERNUMA - UCHIDA en REINER kunt u rekenen op een perfect advies van onze medewerkers die u dan ook met de juiste informatie en op uw maat het toestel aanbieden dat voldoet aan de eisen die u samen met NVH bepaalt.

Kom zeker een kijkje nemen in onze showroom en overtuig uzelf!

Telefonie

Bent u op zoek naar een antwoordapparaat, draadloos telefoontoestel of een nieuwe telefooncentrale, dan bent u bij NVH aan het juiste adres.

Als authorized reseller van PANASONIC DECT, PANASONIC Telefooncentrales, TIPTEL kunt u rekenen op een perfect advies van onze medewerkers die u dan ook met de juiste informatie en op uw maat het toestel aanbieden dat voldoet aan de eisen die u samen met NVH bepaalt.

Kom zeker een kijkje nemen in onze showroom en overtuig uzelf!  

Brand- & Datakasten

Bent u zich bewust van de veiligheid van uw documenten of opslagmedia, brandwerend en inbraakwerend, dan bent u bij NVH aan het juiste adres.

Als authorized reseller van DE RAAT kunt u rekenen op een perfect advies van onze medewerkers die u dan ook met de juiste informatie en op uw maat het toestel aanbieden dat voldoet aan
de eisen die u samen met NVH bepaalt.

Kom zeker een kijkje nemen in onze showroom en overtuig uzelf!

 

 

 Ontwerp zelf uw stempels,
klik hier IMPRESS